Verschillende abonnementsvormen

• 26 jan
  • Redactie

Redactie 29 januari 2016 15:45

Op NPO Start kun je als gebruiker kiezen tussen 3 abonnementsvormen, afhankelijk van jouw wensen en kijkgedrag.

1. Gratis en anoniem
Allereerst hebben we de gratis, anonieme variant, waar je geen account voor hoeft aan te maken. Als anonieme kijker kun je, net zoals je met Uitzending Gemist kon, uitzendingen gratis terugkijken, de livestreams van al onze tv-zenders bekijken en de radiozenders live beluisteren.

2. Gratis en geregistreerd
Als tweede optie heb je de mogelijkheid om een gratis account aan te maken. Met dit account heb je als extra mogelijkheden dat je meerdere (kinder)profielen kunt aanmaken, favorieten kunt aanmaken, verder kunt kijken op een later moment op al je apparaten en dat je persoonlijke aanbevelingen krijgt.

3. Betaald en extra service
Tot slot bieden we een betaalde abonnementsvorm aan, namelijk NPO Start Plus. Voor €2,95 euro per maand krijg je als extra service geen reclames te zien, kun je de uitzendingen langer terugkijken, eerdere seizoenen afspelen en kijken in HD kwaliteit.

NPO Start NPO Start met gratis account NPO Start Plus *
Uitzendingen terugkijken Ja Ja Ja
Livestreams van alle tv-zenders Ja Ja Ja
Livestreams van alle radiozenders Ja Ja Ja
TT888 ondertiteling Ja Ja Ja
Meerdere (kinder)profielen Nee Ja Ja
Persoonlijke aanbevelingen Nee Ja Ja
Favorieten (op al je toestellen) Nee Ja Ja
Kijk verder (op al je toestellen) Nee Ja Ja
Notificaties voor jouw favorieten Nee Ja Ja
Beeldkwaliteit SD SD HD
Langer terugkijken dan op NPO Start Nee Nee Ja
Zonder reclame Nee Nee Ja
Previews en eerdere seizoenen Nee Nee Ja

* Voor een abonnement op NPO Start Plus betaal je € 2,95 per maand.