Programma’s npo.nl kijken op de ABC-eilanden

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:13

Vanaf Aruba, Bonaire en Curaçao is het mogelijk om de volledige content van npo.nl te bekijken. Het is dan wel noodzakelijk dat je beschikt over een Nederlands IP-adres. In verband met uitzendrechten is het namelijk niet mogelijk om al onze programma's (live) te bekijken vanuit het buitenland. Aan de hand van het IP-adres dat wordt gebruikt, wordt een uitzending wel of niet doorgegeven. Je internetprovider kan nagaan in welk land je IP-adres staat geregistreerd en kan dit wellicht voor je omzetten.