Chromecast in de NPO-app

  • 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:13

Met Chromecast is het mogelijk om alle uitzendingen via de NPO-app, voor je Android en/of iOS toestel, naar je televisie te sturen.

Wanneer je de NPO-app opstart en een Chromecast hebt geïnstalleerd in jouw televisie, dan krijg je het castlogo (het icoontje met het vierkantje en de drie boogjes) te zien in de app. Verbind de app met de Chromecast door op dit logo te tikken. Maak verbinding met jouw Chromecast en kijk op de televisie of de koppeling gelukt is. Kies een programma en bij het afspelen zal deze afspelen via Chromecast.

Op je scherm krijg je een kleine afstandsbediening te zien waarmee je o.a. de uitzending op pauze kunt zetten. Het is tijdens de Chromecastkoppeling niet mogelijk om uitzendingen te bekijken op het scherm van jouw mobiele apparaat, uitzendingen aan je kijklijst toevoegen of favorieten toevoegen. Dit kan weer als je de verbinding met je Chromecast verbreekt.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.