La Famiglia naar zondagavond

• 03 nov
  • Redactie

Redactie 03 november 2016 21:32

La Famiglia (AVROTROS) verhuist van donderdagavond naar zondagavond. De serie is vanaf zondag 6 november wekelijks om 23.10 uur op NPO 1 te zien.

Volgende week donderdag 10 november is een nieuwe aflevering van Ik vertrek (AVROTROS) te zien op NPO 1 om 20.30 uur.

Voor een betere opbouw van de donderdagavond hebben we besloten het programma Ik vertrek op donderdag te plaatsen. De trouwe schare fans van La Famiglia zal de serie ook op zondagavond weten te vinden. Daarnaast kan de serie via npo.nl worden gevolgd. De eerste aflevering op zondag is al op 6 november, zodat de liefhebbers niet lang op de avonturen in restaurant Il Baffo hoeven te wachten.