Een programma is niet (meer) beschikbaar

  • 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:13

Niet alle uitzendingen zijn terug te kijken op NPO Start. In verband met uitzendrechten mogen verschillende programma's na uitzending op televisie niet of slechts een beperkte periode online beschikbaar staan.

Als een programma voor een beperkte periode bekeken kan worden, dan staat dat aangegeven onder de player. Je ziet hier de tijd staan dat de aflevering nog online bekeken kan worden. Na deze periode verdwijnt de uitzending van NPO Start en kan deze niet meer gevonden worden. Wel kun je de uitzending nog vinden, als je deze zoekt via de online gids. In dat geval staat er 'Niet beschikbaar' in de player.

In sommige gevallen kun je een uitzending niet meer terugkijken op NPO Start, maar wordt deze nog wel aangeboden op NPO Start Plus. In dit geval staat dit aangegeven in de player. Door te klikken op de melding word je doorverwezen naar NPO Start Plus, waar je de uitzending met een abonnement alsnog kunt bekijken.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.