De uitzending staat niet op NPO Plus, maar wel op npo.nl

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:13

In de regel kun je met een abonnement op NPO Plus meer programma's terugkijken en zijn deze voor een langere periode beschikbaar. Voor sommige programma's hebben wij momenteel (nog) geen toestemming van de producent om de uitzending beschikbaar te maken op NPO Plus. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat je een programma wel kunt terugkijk op npo.nl, maar niet kunt vinden op NPO Plus.