Toch reclame of geen HD op NPO Start Plus

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 04 juli 2017 08:44

De live kanalen van de NPO worden 1 op 1 doorgezet naar NPO Start Plus, waardoor je ook de STER-reclame te zien krijgt tussen programma's door. De livestreams worden daarnaast niet in HD aangeboden. Het kan ook voorkomen dat je de losse (gemiste) uitzendingen ziet met reclame en in een standaard beeldkwaliteit, ondanks dat je een abonnement hebt op NPO Start Plus.

Om uitzendingen beschikbaar te maken op NPO Start Plus zijn extra uitzendrechten nodig, die vaak afgekocht moeten worden. In sommige gevallen is het voor ons niet mogelijk om deze rechten te verkrijgen, waardoor we de uitzendingen alleen beschikbaar kunnen maken op NPO Start. Content ouder dan een jaar of waar de rechten niet van beschikbaar zijn voor NPO Start Plus, willen we alsnog graag aanbieden. Deze zie je daarom in SD kwaliteit en met reclame.