Uitzending korter beschikbaar via ontvanger tv-provider

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:13

Niet alle uitzendingen van NPO kunnen voor een onbeperkte periode worden teruggekeken. Afhankelijk van je TV-provider, kun je de uitzending meestal tot een week na uitzending vinden in de app. Mocht je een uitzending van langer dan een week geleden willen bekijken, dan kun je controleren of de desbetreffende aflevering wel beschikbaar is op npo.nl of in de NPO-app. In sommige gevallen hebben wij de mogelijkheid om via npo.nl en in de app content langer aan te bieden.