De uitzending is niet beschikbaar bij tv-provider, maar wel op NPO Start

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:13

Sommige programma's zijn niet te bekijken via de gemistdienst van je TV-provider. Voor de uitzending van programma's hebben we voor alle verschillende platformen andere uitzendrechten nodig. Zo kan het gebeuren dat wij geen rechten hebben om een uitzending beschikbaar te maken voor de gemistdienst van je tv-provider, maar wel voor NPO Start.