De uitzending is niet beschikbaar bij tv-provider, maar wel op npo.nl

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:13

Sommige programma's zijn niet te bekijken via de NPO-app van je TV-provider. Voor de uitzending van programma's hebben we voor alle verschillende platformen andere uitzendrechten nodig. Zo kan het gebeuren dat wij geen rechten hebben om een uitzending beschikbaar te maken voor de gemist-dienst van je tv-provider.