Opsporing Verzocht staat alleen op NPO Plus

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:13

Wegens gevoeligheid van het onderwerp wordt Opsporing Verzocht tot een week na uitzending online beschikbaar gesteld (op zowel npo.nl als NPO Plus), waarna de aflevering op “niet beschikbaar" wordt gezet. Het kan voorkomen dat een aflevering vervroegd op “niet beschikbaar" komt te staan. Indien een verdachte wordt gevonden, zijn wij namelijk verplicht om de desbetreffende uitzending offline te halen. In deze gevallen staat de aflevering korter online.

Wanneer de uitzending eerder van npo.nl verdwijnt dan van NPO Plus, krijg je ten onrechte de melding dat de uitzending alleen nog op NPO Plus bekeken kan worden. De uitzending zal namelijk enkele minuten later ook van NPO Plus gehaald worden.