Opsporing Verzocht staat korter dan een week op npo.nl

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:13

In de regel laten we alle afleveringen van het programma Opsporing Verzocht gedurende een week op npo.nl staan. Na deze week wordt de uitzending offline gehaald. Indien een verdachte, gezocht in een van onze afleveringen, gevonden wordt, zijn wij verplicht om de uitzending direct offline te halen. Hierdoor kan het gebeuren dat de uitzending al na een paar dagen niet meer te bekijken is via npo.nl of een van de apps.