Inhoudelijke vraag of klacht over een programma

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:14

De keuze voor onderwerpen, gasten, manier van presenteren, etc. is iets dat door de programmamakers/omroepen zelf wordt bepaald. Vragen, klachten, tips en complimenten kun je om deze reden het beste aan hen doorgeven. Dit kun je doen via de contactgegevens van de verschillende websites of door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen.

In ons contactformulier kun je kiezen voor Televisie of Radio --> Programma/Omroep. Vervolgens kun je het betreffende programma (of de omroep) invullen, waarna je je vraag kunt stellen. Na het versturen komt je mail direct uit bij de juiste omroep.