Van uitzendinggemist.nl naar npo.nl

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:14

Sinds de overgang van uitzendinggemist.nl naar npo.nl is de site niet meer alleen in gebruik om uitzendingen terug te kijken. Je kunt nu ook kijken naar de livestreams van zowel NPO 1, 2, 3 als de themakanalen. Daarnaast kun je de radiostreams afspelen en vind je rubrieken, een online gids en artikelen.

Als je npo.nl nog steeds alleen wilt gebruiken om uitzendingen terug te kijken, dan is dit nog steeds mogelijk. In dit geval kun je in de balk bovenin de site kiezen voor “Gemist" of direct gaan naar npo.nl/uitzending-gemist.