Embedden van uitzendingen

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:14

Het is niet mogelijk om de uitzendingen van npo.nl te embedden. Je kunt alleen directe links van de uitzendingen plaatsen op je website. Bij het plaatsen van de links ben je wel gebonden aan de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden kun je hier vinden: http://www.npo.nl/artikelen/algemene-voorwaarden-privacy. Voor Twitter en Facebook is het wel mogelijk om de uitzendingen te delen. Hiervoor kun je de “delen”-knop gebruiken, die rechts van de uitzending staat weergegeven.