Livestream van NPO 3 overdag

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:14

De livestream van NPO 3 kun je bekijken via www.npo.nl/npo3. Overdag, tot ongeveer 19.30 uur 's avonds, is er geen uitzending. Voorheen werd dan via de link van NPO Zapp en NPO Zappelin uitgezonden, maar deze kanalen zijn van elkaar los getrokken. Hierdoor is er overdag geen uitzending op de online livestream van NPO 3. Zodra de programmering van NPO 3 start, start ook de uitzending live.

NPO Zapp en NPO Zappelin hebben hun eigen streams, die te vinden is in de balk naast NPO 3. Deze opties linken door naar de websites van deze twee kinderkanalen, waar kinderen ook verschillende spelletjes kunnen spelen, kinderprogramma's kunnen bekijken en muziek kunnen luisteren.

De livestream van NPO 3 in de NPO-app zendt overdag wel de programmering uit van NPO Zapp en NPO Zappelin.