Ontstaan NLZiet

• 26 jan
  • Redactie

Redactie 29 januari 2016 15:45

In 2011 werd vanuit RTL het idee tot samenwerken op het gebied van video on demand geopperd. NPO en later ook SBS besloten hier over mee te denken, omdat ook zij graag een sectorbreed initiatief wilden ondersteunen. Zo ontstond NLziet, waarbinnen NPO Plus de omgeving is waarin NPO programma's te zien zijn.

Een abonnement op NLZiet sluit je af via nlziet.nl. Hier vind je ook meer informatie over de abonnementsprijs en andere voorwaarden.