NLZiet

• 26 jan
  • Redactie

Redactie 29 januari 2016 15:45

In 2011 werd vanuit RTL het idee tot samenwerken op het gebied van video on demand (VOD) geopperd. NPO en later ook SBS besloten hier over mee te denken, omdat ook zij graag een sectorbreed initiatief wilden ondersteunen. Zo ontstond NLziet, waarbinnen NPO Plus (nu NPO Start Plus) de omgeving werd waarin onze programma's te zien zijn. Naast onze programma's kun je, met een abonnement van €7,95 euro per maand op NLZiet, ook de programma's van SBS en RTL terugkijken. Een abonnement op NLZiet sluit je af via nlziet.nl.

Met de komst van ons vernieuwde VOD platform is het ook mogelijk om via npo.nl alleen een abonnement op NPO Start Plus af te sluiten, voor €2,95 euro per maand. Het is met een abonnement op NPO Start Plus niet mogelijk om in te loggen op nlziet.nl. Hetzelfde geldt wanneer je een abonnement hebt op NLZiet. Je kunt met dit abonnement niet inloggen op npo.nl.Een abonnement op NLZiet sluit je af via nlziet.nl. Hier vind je ook meer informatie over de abonnementsprijs en andere voorwaarden.