Het gebruik van Flash en Silverlight

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:14

Voor de uitzendingen op npo.nl maken we op dit moment voor het grootste gedeelte gebruik van Flash. Oudere uitzendingen en web-only uitzendingen worden uitgezonden in Silverlight.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om voor de NPO-uitzendingen een andere uitzendtechniek dan Flash en Silverlight te gebruiken. We onderzoeken andere mogelijkheden regelmatig, maar er is momenteel nog geen volledig passend alternatief.