Herhaaldelijk verzoek om cookies te accepteren

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:14

In principe hoeft iedereen maar één keer toestemming te geven cookies te accepteren, daarna gaat het automatisch via een cookie dat op de computer gezet wordt.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat je vaker toestemming moet geven voor het gebruik van cookies:

• Je maakt gebruik van meerdere browsers. Voor iedere browser moet één keer toestemming worden gegeven.
  • Je browser is ingesteld op het wissen van cookies (na een bepaalde tijd). In dit geval onthoudt je browser niet dat je cookies hebt geaccepteerd en krijg je de melding opnieuw.
  • Het is mogelijk dat grotere aanpassingen zijn doorgevoerd in het systeem, waarmee de toestemming wordt gevraagd. Wij zijn in dat geval wettelijk verplicht om de toestemming opnieuw te vragen.