'Gemist' en 'A-Z' vervangen door 'Programma's'

• 22 dec
  • Redactie

Redactie 22 december 2016 10:22

Het kopje 'Gemist' is verwijderd van npo.nl en uit de NPO-app, gezien deze grotendeels overlapte met 'Start' en 'A-Z'. Het knopje 'A-Z' op npo.nl en de NPO-app is vervangen door 'Programma's', waarin je alle programma's kunt terugvinden.

Als je dus op zoek bent naar een programma dat je hebt gemist en alsnog wil bekijken, dan kun je deze vinden via Programma's, maar ook via Start. Bij Start vind je onder andere tips, rubrieken, livestreams, fragmenten, artikelen en 'Meest bekeken'. Ook kun je het gewenste programma zoeken met behulp van de zoekfunctie rechts bovenin de pagina van npo.nl en de NPO-app.