Gratis account aanmaken

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:14

Het is op npo.nl mogelijk om een gratis account aan te maken. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om favorieten aan te maken, kun je verder kijken op al je apparaten en ontvang je persoonlijk aanbevelingen op basis van je kijkgedrag.

Doorloop onderstaande stappen om een account aan te maken.

1. Ga naar www.npo.nl en klik rechtsboven op 'Registreren'.
2. Kies de eerste kolom en klik op 'Kies NPO Start'* en vul de gegevens in.
3. Lees en accepteer de 'Algemene Voorwaarden'.
4. Druk op de knop 'Aanmelden'.
5. Er wordt een bevestigingsmail naar je verzonden.
6. Activeer je account door binnen vier dagen op de link in de e-mail te klikken en een wachtwoord op te geven.
7. Ga terug naar npo.nl of de NPO-app en log in.

* Je kunt hier ook kiezen om een abonnement op NPO Start Plus af te sluiten. Hoe dat precies werkt, vind je via de link https://help.npo.nl/vragen/16501.

Klik hier voor een filmpje waarin bovenstaande stap voor stap wordt uitgelegd.