Account aanmaken op npo.nl

  • 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:14

Het is op npo.nl mogelijk om een account aan te maken. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om kijklijsten te maken en ontvang je, wanneer je dat wilt, tips op basis van je kijkgedrag.

Doorloop onderstaande stappen om een account aan te maken.

  1. Ga naar www.npo.nl en klik rechtsboven op 'Account aanmaken'.
  2. Kies 'Registreer' en vul de gegevens in
  3. Lees en accepteer de Algemene Voorwaarden.
  4. Druk op de knop 'Registratie voltooien'.
  5. Er wordt een bevestigingsmail naar je verzonden.
  6. Activeer je account door binnen vier dagen op de link in de e-mail te klikken.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.