Kijklijst en favorieten aanmaken

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 04 juli 2017 08:45

Wanneer je bent ingelogd op NPO Start of NPO Start Plus, kun je zelf aangeven welke programma's je wilt volgen of welke uitzendingen je op een later tijdstip wilt kijken.

Op de programmapagina van het programma en bij de player van de uitzending vind je de optie 'Volgen'. Als je hier op klikt verandert het plusicoon in een 'v', wat betekent dat je de serie vanaf nu volgt en nieuwe afleveringen nu automatisch in jouw account komen te staan onder het kopje 'Dit volg je' onder 'Mijn NPO'. Bij uitzendingen kun je ook aangeven dat je deze later wilt bekijken. Hiervoor klik je op 'Kijk later' aan de rechterkant van de player. De uitzending wordt nu op je kijklijst gezet in jouw account, onder het kopje 'Kijk later' onder 'Mijn NPO'

Programma's die je volgt en de kijklijst vind je terug op al je apparaten. Mocht je een uitzending op npo.nl markeren als 'Kijk later' of als favoriet, dan wordt deze hetzelfde geregistreerd in de NPO-app, mits je daar natuurlijk ook bent ingelogd.

Klik hier voor een filmpje waarin bovenstaande stap voor stap wordt uitgelegd.