Favorieten aanmaken op npo.nl

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:14

Wanneer je bent ingelogd op npo.nl kun je gebruikmaken van de knop 'Favoriet' naast de player. Wanneer je op 'Favoriet' klikt, voeg je deze uitzending of de hele serie toe aan een lijst van programma's die jij leuk vindt.

De afleveringen van de als favoriet aangeduide programma's verschijnen op jouw profielpagina onder het kopje 'Favorieten'. Elke keer als er van dat programma een nieuwe aflevering wordt uitgezonden, verschijnt deze in de lijst. Klik op het vinkje achter de aflevering zodra je deze hebt bekeken. Zo weet je precies welke uitzendingen je wel en welke je niet hebt gezien.