Afspeellijsten in de NPO-app

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:14

In de NPO-app vind je in 'Mijn NPO' onder de optie 'Meer' verschillende opties voor afspeellijsten.

Kijk verder
Soms gebeurt het dat je een uitzending bent gestart, maar dat je deze niet direct afkijkt. Onder de optie 'Kijk verder' zie je alle uitzendingen staan die nog niet helemaal zijn afgespeeld. Wil je de aflevering ook niet afkijken? Spoel de uitzending door naar het einde en het zal uit je overzicht verdwijnen.

Favorieten
In de player vind je een aantal iconen, waaronder een hartje. Als je klikt op het hartje krijg je de mogelijkheid om de uitzending of de hele serie toe te voegen aan je favorieten. Als je hebt gekozen om de hele serie te markeren als favoriet, dan zal iedere nieuwe aflevering automatisch in je favorieten worden geplaatst.

Geschiedenis
Als je een uitzending of fragment hebt bekeken, komt deze automatisch in je geschiedenis te staan. Zo kun je precies zien welke uitzendingen je al hebt gekeken.