Favorieten npo.nl en NPO-app koppelen

  • 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:14

Het is op dit moment nog niet mogelijk om de favorieten van je account op npo.nl en de favorieten uit de NPO-app te koppelen. Het account dat je gebruikt op npo.nl is namelijk niet gekoppeld aan de NPO-app op je telefoon of tablet. Wanneer je op beide toestellen dezelfde favorieten wilt hebben, kun je deze het beste voor beide apart selecteren.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.