Probleem met afspelen NPO Plus in Firefox

  • 10 feb
  • Redactie

Redactie 10 februari 2016 13:30

Momenteel zijn er problemen met het afspelen van uitzendingen via Firefox (versie 41 of hoger) op Windows 7/8/10 op een 64 bits systeem in combinatie met Silverlight.

Gebruik een recente versie van Google Chrome of Internet Explorer, indien je problemen ervaart met het afspelen van video's via Firefox.

Beantwoordt bovenstaande niet je vraag?

Stel je eigen vraag

Stel je vraag

Vul je naam in
Bijv. KPN of Ziggo
Je hebt nog 90 tekens
Klik hier of sleep een bestand om bijlagen toe te voegen
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, sturen we versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem mee.