Vooruitkijken op NPO Plus

• 10 feb
  • Redactie

Redactie 10 februari 2016 13:30

Op NPO Plus heb je de mogelijkheid om uitzendingen langer terug te kijken. Hierdoor heb je bijvoorbeeld de keuze om een heel seizoen van een serie te kijken wanneer je wilt.

Daarnaast bieden we af en toe programma's aan die vooruit gekeken kunnen worden, nog vóór uitzending op tv. De programma's die vooruit gekeken kunnen worden vind je in de apps onder het kopje 'vooruit'. Op de website staan deze programma's tussen de kijktips op de homepagina.