Actuele programma-informatie

• 10 feb
  • Redactie

Redactie 10 februari 2016 13:30

Er zijn verschillende plekken waar je actuele programma-informatie kunt vinden. Uiteraard bestaan de papieren gidsen en hier vind je sowieso het uitzendschema. Zij kunnen alleen niet altijd de actuele schemawijzigingen verwerken. Via onderstaande opties vind je deze alsnog.

Online gids
De gids op npo.nl/gids geeft altijd een actueel overzicht van onze programmering. Wanneer er een wijziging plaatsvindt in de programmering, dan wordt deze automatisch ook doorgevoerd in de online gids. De informatie in de gids is beknopt en vaak met een link naar meer informatie en/of de uitzending.

Teletekst
De laatste wijzigingen in programmering vind je op Teletekst. Daar is ook een programmagids beschikbaar.

npo.nl
Een selectie van belangrijke informatie en programmawijzigingen wordt ook op de tv- en radiopagina's van npo.nl aangegeven.

Omroepwebsites
De websites van de omroepen geven uitgebreide programma-informatie over de programma's die ze uitzenden.