NPO-app voor Smart TV

• 10 feb
  • Redactie

Redactie 15 augustus 2017 11:18

Wanneer je beschikt over een Smart TV van het merk LG, Panasonic, Philips of Samsung, van het bouwjaar 2014, 2015, 2016 of 2017, dan komt (of is) de nieuwe NPO-app beschikbaar op je Smart TV.

In de NPO-app kun je de livestreams vinden van onze tv- en radiozenders, maar ook programma's terugkijken en inloggen. Als je bent ingelogd in de app kun je favorieten terugvinden, verder kijken en krijg je persoonlijk aanbevelingen te zien. Het is ook mogelijk om in te loggen op NPO Start Plus.

Het verschilt per fabrikant hoe lang het goedkeuringsproces van de NPO-app duurt, waardoor de app nog niet op alle tv's geïnstalleerd kan worden. Op Samsung Smart TV's kan de app inmiddels gevonden en gedownload worden in de appstore van de tv. Voor de overige tv's is de app nog niet beschikbaar.