De uitzending is niet meer beschikbaar

• 09 feb
  • Redactie

Redactie 09 februari 2016 17:13

Niet alle uitzendingen zijn terug te kijken via npo.nl. In verband met uitzendrechten mogen verschillende programma’s na uitzending op televisie niet of slechts een beperkte periode online beschikbaar staan. Series die in coproductie tot stand kwamen, kun je over het algemeen tot een week na uitzending bekijken.

Als een programma voor een beperkte periode bekeken kan worden, dan staat dat aangegeven onder de player. Je ziet hier de tekst “Deze aflevering is beschikbaar van .. tot ..” staan. Na deze periode of wanneer een programma helemaal niet online is verschenen, staat er “Niet beschikbaar” weergegeven in de player.

In sommige gevallen kun je een uitzending niet meer terugkijken op npo.nl, maar wordt deze nog wel aangeboden op NPO Plus. In dit geval staat er “Bekijk exclusief op NPO Plus” in de player. Door te klikken op de melding wordt je doorverwezen naar NPO Plus, waar je de uitzending met een abonnement alsnog kunt bekijken.